Jaarabonnementen

De OntdekApp heeft een gedeelte dat kosteloos kan worden gebruikt. Leerlingen zijn erg enthousiast en we willen ze de mogelijkheid bieden om ook thuis aan de slag te gaan.

Scholen kunnen dit gedeelte ook kosteloos gebruiken bij wijze van een proefabonnement.

Om de OntdekApp in te zetten als methode voor techniek, media en kunst dient een jaarabonnement te worden afgesloten. Hiermee krijgt u toegang tot het inloggedeelte voor leerkrachten. Dit deel biedt toegang tot de handleiding, doe-bladen, de handige digi-bord app, de offline versie van de OntdekApp, praktische tips en de materialenlijst.

Een jaarabonnement op de OntdekApp kost € 150,00.

Een jaarabonnement op de OntdekApp loopt 12 maanden vanaf het ontvangen van de inlogcode. 

We raden aan om bij aanvang van het gebruik van de OntdekApp een éénmalige teamtraining voor optimaal gebruik van de app te boeken. Deze training is geschikt voor max. 10 leerkrachten en kan evt. op maat worden gegeven. De kosten voor de training zijn 495,00 exclusief reiskosten, deze worden apart gefactureerd.

Abonnementen op de OntdekApp worden niet automatisch verlengd. U krijgt twee weken voordat het abonnement verloopt een bericht waarmee u eenvoudig uw abonnement kunt verlengen indien gewenst.

Om een jaarabonnement af te sluiten vult u onderstaand formulier in:

 

*
*
*
*
*
Maak een keuze